Odmłodzenie jęczmieniem islandzkim i innymi naturalnymi nowościami




Wiesz, że teraz triumfuje w Islandii? Wytłumaczymy ci to szczegółowo

Resultado de imagen de limpieza de cara

Co to jest islandzki jęczmień?

Jęczmień islandzki jest rośliną, która stała się modna wśród technik odmładzania twarzy, najczęściej stosowanych ostatnio w świecie wellness. Rośnie w ekologicznych szklarniach pumeksu wulkanicznego, wody lodowcowej i energii geotermalnej i doskonale nadaje się do rozwoju czynników wzrostu poprzez biotechnologię. Czynniki wzrostu są generowane przez nasze ciało, ale są one tracone w czasie. Jest to coś, na co w żadnym wypadku nie możemy sobie pozwolić, ponieważ to oni odpowiadają za wszystkie procesy regeneracji komórek, czyli za to, aby nasza skóra wyglądała na miękką, świeżą i soczystą oraz młodą!




Dlaczego Islandczycy stosują ten zabieg kosmetyczny?

Jęczmień islandzki to doskonała roślina, jak wskazaliśmy, do rozwijania czynników wzrostu, ponieważ jego pyłek nie jest kompatybilny z pyłkiem innych roślin. Gwarantuje to jej maksymalną czystość i skuteczność oraz wyjaśnia, dlaczego ponad 25% Islandczyków w wieku powyżej 30 lat stosuje ten zabieg kosmetyczny.




Rejuvenecimiento con cebada islandesa y otras novedades naturales

Unikaj tych 11 żywności schudnąć szybko