Lär känna de 33 platser du aldrig kommer att kunna besöka
Med tanke på den häpnadsväckande graden av global expansion och teknisk utveckling, är det omöjligt att föreställa sig att det finns även en bit av denna planet som förblir oupptäckta eller outforskade. Så det finns en viss tröst i att veta att, även i dag, det finns mysterier som förblir outforskade.
Från människan och bevakade strukturer till naturliga pussel som skyddas av miljövetenskap, är otaliga platser runt om i världen helt förbjudna för externa resenärer. Öar fulla av ormar, utomjordiska hemligheter, religiösa mysterier, jungfruliga djur och hela samhällen som aldrig har haft kontakt med omvärlden. Många av dessa platser är fortfarande höljda i intriger, och deras verksamhet utvecklas bakom stängda dörrar. Andra platser är bättre förstås, men fortfarande utanför gränser på grund av en mängd olika säkerhets-, vetenskapliga eller statliga förordningar.

Även om charmen av tabu och det förbjudna är obestridligt, skulle du finna det svårt att komma in dessa platser av begränsad tillgång, och i många fall, du förmodligen inte vill göra det. Men i en värld full av platser du kan upptäcka, det är spännande att åtminstone veta vad dessa förbjudna platser är som för de allra flesta dödliga.Lernen Sie die 33 verbotenen Orte kennen, die Sie nie besuchen können

Wusstest du, dass einige Tiere Erdbeben vorhersagen können?