10 vigtige øvelser for at undgå rygsmerter
Vidste du, at omkring 80 procent af befolkningen vil lide af lænderygsmerter mindst en gang i deres levetid? Det værste er, at det er en intens smerte, der kan være vanskelig at eliminere eller lindre alene.

Resultado de imagen de dolor de espalda

Mens du kan gå til din læge, massør eller kiropraktor, vidste du, at du også kan lade din tegnebog være intakt og hjælpe dig selv?

Der er utallige øvelser, du kan gøre fra komforten i dit eget hjem for at lindre rygsmerter og på samme tid bidrage til dit generelle helbred!
Nu er det tid til at starte. Vær forsigtig, når du laver nummer seks og ni foran dine naboer, hvis du ikke vil have et show!
Hamstrings strækker sig

Resultado de imagen de hate stretching

Strækning af hamstrings er en af ​​de øvelser, der mest gavner rygsmerter. Hvad mere er, det er en øvelse, som du kan gøre på mange forskellige måder. Uanset om du vil forbedre lårmuskulaturen eller lindre smerten ved iskias, prøv ischiotibial strækning.
Sæt dig på kanten af ​​din stol, stræk det ene ben foran dig med din hæl på gulvet og skub din mave mod lårene uden at bevæge din krop. Hold i 30 sekunder med hvert ben, gentag tre gange hver.
Dette er hvad der sker, hvis du spiser honning og kanel daglig

7 underlige ting, der sker, når du spiser havregryn hver dag